gitaar
 • Gitaarles
 • Leer alles over akkoestische of elektrische gitaar. Noten, akkoorden, techniek en liedjes!
pianoles
 • Pianoles
 • Snel online piano of keyboard leren spelen? Met deze cursus kan je snel liedjes spelen.
drumles
 • Drumles
 • Leer snel drummen. Ritmes, noten lezen, meespelen met muziek en fills en solo's!
zangles
 • Zangles
 • Leer in korte tijd goed zingen. Zuiver zingen, stemoefeningen, zangtechniek en vrolijke songs!
basgitaar
 • Basgitaarles
 • De basgitaar is onmisbaar en de basis van elke band. Leer bass spelen in een korte tijd!

Adverteren

Zoals u weet heeft muzieklesvergelijken.nl de ambitie om als startend online muziek portaal uit te groeien tot de grootste online muziekschool van Nederland. Wij zijn gestart in Q1 2018, met als doel snel een relevante website te hebben ontwikkeld. Wij streven ernaar om onze bezoekers zo onafhankelijk mogelijke te informeren over de laatste trends, nieuwtjes en ontwikkelingen binnen het (online) muziekonderwijs.

Advertentie & Media strategie
Adverteert u nog steeds in te dure magazines en dagbladen? De bezoekers van deze website zijn voor u de ideale doelgroep om voor te adverteren. De doelgroep (en bezoekers) van muzieklesvergelijken.nl zijn voornamelijk (oriënterende) ouders, docenten en studenten. Deze vallen in de leeftijdscategorie van 18 tot 50 jaar. Deze groep mensen zoeken informatie over alles wat er binnen het muzikale (thuis)onderwijs speelt. Naast onze website hebben wij de beschikking over een community op social media. Wilt u uw merk activeren bij deze groep mensen? Wij bieden een leuke mix van kanalen en advertentie.s Van display tot native en van video tot social!

Analytics en Statistics
Op dit moment bieden wij nog geen openbare bezoekers aantallen aan. Indien u interesse heeft in informatie over gebruikers, pageviews en gemiddelde CTR dan lichten wij dit graag even persoonlijk toe.

1. Display Adverteren
Wij bieden op deze website 3 advertentie spots aan die geschikt zijn voor display advertising. Deze spots kunnen bij ons worden ingekocht op FIXED basis. Geen CPM of CPC op dit moment.

 1. Leaderboard Top Desktop 728*90 (Tablet + Mobile 468* 60 & 250*300).
 2. Billboard Sidebar Desktop 300*600, 160*600, 120*600 (Tablet + Mobile 300*300, 250*300).
 3. Leaderboard Bottom Desktop 728*90 (Tablet + Mobile 468* 60 & 250*300).

2. Native advertising
Een merk of bedrijf onder de aandacht brengen zonder gebruik te maken van banners? Daarvoor bieden we native advertising aan. Een mooi voorbeeld hiervan is een gastblog. Al diverse bedrijven hebben muzieklesvergelijken.nl gebruikt als springplank voor het lanceren van nieuwe producten of het onder de aandacht brengen van hun diensten. Deze blogs zien er hetzelfde uit als normale nieuwsberichten of pagina’s, waardoor de authenticiteit van deze blogs en inhoudt wordt gewaarborgd. Bezoekers zijn bewuster met de content bezig en zijn meer betrokken bij wat het merk of bedrijf te melden heeft. Wij adviseren graag over de mogelijkheden.

3. Product promotie
Nieuwe producten of speciale acties kunnen op muzieklesvergelijken.nl geplaatst worden. Wij voeren hiervoor extra promotie via social media. Het product wordt door ons gecontroleerd, bekeken, beschreven en op de site geplaatst. Eventueel kunnen we ook een leuke actiematige verloting verzorgen. Wij zijn creatief en kunnen eventueel leuke concepten bedenken.

4. Homepage takeover
Om een merk extra aandacht te kunnen geven bieden wij een homepage takeover aan. Deze vorm van adverteren is perfect om desktop gebruikers kennis te laten maken met een merk of product. Deze takeovers kunnen worden ondersteund met display ads. Deze takeovers zijn altijd statisch. Benieuwd of dit wat voor u is? Vraag dan naar de mogelijkheden.

5. Social Media
Een actie ondersteunen via onze sociale media kanalen? Dat kan! Wij kunnen een promotieplan voor u opstellen waarmee uw boodschap binnen een bepaalde tijd wordt gepromoot op onze accounts. U genegeerd relevante exposure en uw doelgroep kan direct reageren en converteren.

Aanleverspecificaties banners / advertorials
Voor het aanleveren van de banners de volgende specificaties:
• De logo’s en banners voldoen aan het formaat zoals aangegeven in het bovenstaande overzicht. • De logo’s en banners zijn opgeslagen als jpeg, gif, eps- of tiff- bestand.
• Aanleveren met geldig webadres.
• Flashbanners of gifanimaties zijn opgeslagen in .GIF of .SWF bestanden.
• Flashbanners hebben niet meer of minder dan één hyperlink ingebakken.
• Advertorials/nieuwsberichten moeten volledig worden aangeleverd in tekstdocument met bijbehorend fotomateriaal als bijlage.

De banners en advertorials moeten minimaal twee weken voor de plaatsing worden aangeleverd. Deze worden handmatig goedgekeurd door onze media specialist. Aanleveren kan per e-mail: adverteren@muzieklesvergelijken.nl.

Banner laten ontwerpen
Indien gewenst kunnen wij ook een banner voor u laten ontwerpen. De prijzen voor een bannerontwerp variëren afhankelijk van de wensen van de klant. Neem hierover contact op met de redactie via adverteren@muzieklesvergelijken.nl.