gitaar
  • Gitaarles
  • Leer alles over akkoestische of elektrische gitaar. Noten, akkoorden, techniek en liedjes!
pianoles
  • Pianoles
  • Snel online piano of keyboard leren spelen? Met deze cursus kan je snel liedjes spelen.
drumles
  • Drumles
  • Leer snel drummen. Ritmes, noten lezen, meespelen met muziek en fills en solo's!
zangles
  • Zangles
  • Leer in korte tijd goed zingen. Zuiver zingen, stemoefeningen, zangtechniek en vrolijke songs!
basgitaar
  • Basgitaarles
  • De basgitaar is onmisbaar en de basis van elke band. Leer bass spelen in een korte tijd!

Over ons

Wat leuk dat je interesse hebt in de website muzieklesvergelijken.nl. Via deze weg houden we je graag op de hoogte van het laatste nieuws omtrent online muziekles en muziekscholen. Ook bieden we jou handvatten om je kind, klas, of jezelf te bieden wat het nodig heeft. Denk hierbij aan lesmateriaal, vakantieperiodes, extra oefenmateriaal, vak beschrijvingen aan de hand van de leerlijnen en hulp bij het kiezen van de juiste muziekschool bij jou in de buurt of online muziekcursus. Ook interessante boeken en producten om een student thuis te ondersteunen zijn op deze website te vinden. Voor veel muziekinstrumenten zoals piano, gitaar, drums, fluit, trompet, trombone, viool en ga maar door.

Wie zijn wij?
We zijn een jong team muziekanten en muziekliefhebbers die vanuit Zwolle werken aan de diensten van muzieklesvergelijken.nl. Sinds 2018 zijn ze bezig met het opzetten van deze website, het schrijven van informatie en het promoten van de diensten / cursussen / lessen.

Wat doen wij?
Vanuit een gezamenlijke muzikale passie proberen de initiatiefnemers het muziekonderwijs naar een hoger niveau te tillen. Dit doen ze door het vergelijken van muziekscholen, aanbieden van online muzieklessen en muziekcursussen voor veel verschillende instrumenten. Altijd met een focus op betaalbaarheid en kwaliteit. Goed muziekonderwijs moet voor iedereen in Nederland toegankelijk zijn.

Team muzieklesvergelijken.nl

Ons team bestaat uit een aantal vaste auteurs die vanuit de vakgebieden muziek, onderswijs en psychologie klaarstaan om je te helpen. Verder maken wij gebruik van gastdocenten en gastbloggers die artikelen schrijven over alles wat met het muziekonderwijs te maken heeft. Wij staat natuurlijk open voor input van buitenaf. Professionals, ervaringsdeskundige en andere personen met een visie op leren spelen van een instrumenten kunnen blogs schrijven op onze website om zo de variatie en de invalshoeken te vergroten. Heb je vragen over deze website, of wil je in contact komen om gedachten uit te wisselen, dan kun je contact met ons opnemen. Bekijk hieronder de blogs en nieuwsupdates van enkele medewerkers:

Vacatures juni 2024

De actuele vacatures van juni 2024 zijn helaas niet beschikbaar op dit moment. We zijn regelmatig opzoek naar (ZZP) muziekdocenten die online lesgeven of op een muziekschool geplaatst kunnen worden. Daarnaast zijn we voor muzieklesvergelijken.nl altijd op zoek naar gastbloggers en (MBO/HBO) stagiaires marketing & communicatie. Hiervoor kan een open sollicitatie worden ingestuurd naar vacatures@muzieklesvergelijken.nl.

Kantoor & Bezoekadres

Op dit moment hebben we helaas niet de mogelijkheid een fysieke afspraak te maken op een vaste locatie. Indien u wilt samenwerken of een idee heeft voor ons concept kunt u ons mailen of documentatie opsturen naar onderstaande adresgegevens:

Vestigingsadres muzieklesvergelijken.nl
Adres: Dokter van Deenweg 162
Postcode: 8025BM, Zwolle, Nederland
Email: info@muzieklesvergelijken.nl